Cursu de coghina internatzionale
S’ISFOP, Istitutu Sardu pro sa Formatzione Professionale, aparitzat unu cursu de ispetzializatzione pro “Espertu de coghina internatzionale” cramadu Is sabores de su Mediterràneu, indiritzadu a is disocupados de su setore chi tèngiant sa cualìfica e a su mancu tres annos
S’ISFOP, Istitutu Sardu pro sa Formatzione Professionale, aparitzat unu cursu de ispetzializatzione pro “Espertu de coghina internatzionale” cramadu Is sabores de su Mediterràneu, indiritzadu a is disocupados de su setore chi tèngiant sa cualìfica e a su mancu tres annos esperièntzia tzertificada. Su cursu de 350 ora, finantziadu dae sa Regione Autònoma de Sardigna in s’àmbitu de su Catàlogu isperimentale de Formatzione Mirada, setzione 1 “Atividade formativa pro s’Arta Ristoratzione”, at a cumprèndere, in prus de sa rechesta de su voucher regionale, su cuntributu de € 910 pro ogna dischente. Finas su materiale didàticu e cussu pro is esertzìtzios at a èssere a càrrigu de s’Agentzia, paris cun si coberturas assegurativas. Pro s’Ogiastra sa sea de su cursu at a èssere in su Ristorante Tanca Resort, chi s’agatat in Cardedu in sa localidade Su Scusòrgiu. Sa formatzione siat pràtica siat teòrica at a èssere afidada a coghineris se esperièntzia manna e a professionistas de su setore agro-alimentare famados e cumpetentes chi ant a garantire letziones de livellu artu e unu atentu ispetziale a is armonias intre is sabores e sa cultura.
Pro informatziones 070 513924

© RIPRODUZIONE RISERVATA