Il viaggio del giornalista Claude Schmitt in Sardegna nel ’75 e il libro “Sardegna, nel cuore”

Il viaggio del giornalista Claude Schmitt in Sardegna nel ’75 e il libro “Sardegna, nel cuore”

  È l’estate del 1975 quando Claude Schmitt, giornalista e scrittore francese, gira in lungo e in largo la nostra isola. Da questo viaggio, nasce il suo libro “Sardaigne au coeur” (Sardegna, nel cuore). Da un lato, dice Schmitt, questo

Per restare aggiornato entra nel nostro
canale WhatsApp

Sas pastas de sa Sardigna: connottu, manos ischidas e identidade in donzi formadu.



Attesu dae sas logicas industriales, sa pasta sarda est unu patrimoniu culturale chi bivet ancora oe in sas coghinas de sas famiglias, in sas festas de sasbiddas e in sas buttegas artesanales, cun numenes a s’ispissu in limba sarda chi iscopiant unu ligonzu fungudu intre forma, funtzione e iscrocca.

Per restare aggiornato entra nel nostro
canale WhatsApp