Andrea Pusceddu, da Tortolì a Milano per realizzare un sogno: Sardò, il primo Street Food Sardo in Italia

Andrea Pusceddu, da Tortolì a Milano per realizzare un sogno: Sardò, il primo Street Food Sardo in Italia

Un’oasi di sapori e profumi rigorosamente Made in Sardinia. Andrea Pusceddu, trentottenne di Tortolì, racconta come sia nata in lui l’idea di Sardò, ristorante che con le proprie specialità sarde da qualche mese allieta i palati dei milanesi. Come nasce

Per restare aggiornato entra nel nostro
canale WhatsApp

Sardigna, torrat sa limba bleu: in austu iscopertos 9 logos de infetzione.



In austu, sos locos pius corpados sunt bistados Casteddu cun 2, su nugoresu cun d’unu e mescamente s’Ozzastra cun 6. In tottu sunt bistados cuntagiados 48 animales supra 2.084 presentes in sas zuras interessadas, cun 13 animales mortso po su virus.

Per restare aggiornato entra nel nostro
canale WhatsApp